Δελτίο τύπου/Ανακοίνωση 12-03-2020

Στο πλαίσιο λήψης έκτακτων μέτρων για την πρόληψη και προστασία του πληθυσμού από την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19, και λαμβάνοντας υπόψη τις συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, παρακαλούνται οι πολίτες να επισκέπτονται τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης μόνο για υποθέσεις/ζητήματα απολύτου ανάγκης.

Η σύσταση αποφυγής της αθρόας φυσικής παρουσίας και συνάθροισης πολιτών στις κρατικές Υπηρεσίες αφορά το χρονικό διάστημα των επόμενων 15 ημερών και, ανάλογα με την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, https://www.apdkritis.gov.gr/el, για όλα τα τηλέφωνα και e-mails επικοινωνίας με τις διοικητικές δομές του φορέα μας σε όλη την Κρήτη.

Για να συμβάλλουμε στην ανάσχεση της επιδημικής εξάπλωσης του κορωνοϊού, οφείλουμε ψύχραιμα και μεθοδικά να συμμορφωθούμε στις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί, με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.