Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου 31-12-2021

Πέρασε μια χρονιά, που όλοι πιστεύαμε ότι θα σήμανε τη λήξη της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Σήμερα τα μεσάνυχτα υποδεχόμαστε το νέο έτος, με ελπίδα και προσμονή για όλα τα καλά που διαφαίνεται ότι έρχονται να μας αποζημιώσουν για όσα χάσαμε ή αναβάλαμε τα τελευταία δύο χρόνια. 
Κρατώντας πάντα ένα κερί αναμμένο στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν σε αυτόν τον “πόλεμο”, κοιτάμε μόνο μπροστά για την αναγέννηση και την προκοπή μας ως άνθρωποι και ως κοινωνικό σύνολο. Η πανδημία κατέδειξε, με τρόπο τραγικό, τα σημαντικά και αδιαπραγμάτευτα της ανθρώπινης κοινωνικής ύπαρξης, τα οποία πρέπει να διατηρήσουμε εφεξής σε καρδιά και νου και, να βαδίσουμε με πλήρη συνείδηση και ενσυναίσθηση σε μια νέα, καλύτερη και ουσιαστικότερη, κανονικότητα.
Η Συντονίστρια και οι εργαζόμενοι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης σε όλη την Κρήτη εύχονται στους Κρητικούς, και σε όλους τους απανταχού Έλληνες, το 2022 να είναι η χρονιά της εκπλήρωσης των ευχών, που ανταλλάσουμε με εγκαρδιότητα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Να είναι η χρονιά της λύτρωσης και της ευδαιμονίας, που θα σηματοδοτήσει τη νίκη του ανθρώπου και της επιστήμης πάνω στην αρρώστια και το φόβο. 2022 ευχές για ευζωία, ασφάλεια, ευτυχία και προκοπή σε όλους! Χρόνια πολλά!

Εικόνα