Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δελτίο Τύπου 12-12-2023

Το κεντρικό κτίριο των Υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης στο Ηράκλειο επισκέφθηκε χθες αντιπροσωπεία της Γενικής Γραμματείας Ιθαγένειας του Υπουργείου  Εσωτερικών, με προεξέχοντα τον Γενικό Γραμματέα Άγγελο Δημοσθένους.

Ο κ. Δημοσθένους είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μαρία Κοζυράκη, και συνοδεύονταν από τον Προϊστάμενο της Κεντρικής Διεύθυνσης Ιθαγένειας του ΥΠ.ΕΣ., κ. Χρήστο Σαριτζόγλου, τον Προϊστάμενο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ιθαγένειας Κρήτης, κ. Νικόλαο Τσαγκαράκη, καθώς και την Υπεύθυνη του Ιδιαίτερου Γραφείου του, κα. Ελένη Γιαννακοπούλου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία και αποτελεσματικότητα των Υπηρεσιών Ιθαγένειας στην Κρήτη, μέσω της συνέχισης της καλής συνεργασίας και συνεννόησης μεταξύ της κεντρικής Διοίκησης του Υπουργείου Εσωτερικών και των οργανικών μονάδων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. Ο Γενικός Γραμματέας Ά. Δημοσθένους και η Γραμματέας Μ. Κοζυράκη ανανέωσαν την επόμενη συνάντηση τους σε σύντομο χρονικό διάστημα, με σκοπό την εύρυθμη διεκπεραίωση και ικανοποιητική διαχείριση του ζητήματος της απονομής Ελληνικής υπηκοότητας σε ξένους πολίτες που καλύπτουν τις προϋποθέσεις των νόμων του Κράτους.    

Εικόνα